Дослідники-науковці

Поки ми на канікулах відпочиваємо,  квасолька часу не гає. Наша практична робота "ПРОРОЩУВАННЯ НАСІННЯ" досягає фіналу. 
Ось які події відбувались у нашому класі  під час канікул:


посудина №1 
(насіння квасолі і кабачка, уже добре видно і корінець,
 і стебло з листочками)

посудина №2 
(мусила викинути, бо вода закислась,
 тобто бактеріїї добре попрацювали, 
а квасоля без доступу повітря не проросла)


посудина №3 (без води насіння не проросло)

Такий вигляд мають пророслі насінинки:

Насінинки кабачка проросли жвавіше, 
у них уже зеленіють листочки, а в квасолі лише корінці.
 Кабачки я висадила в землю, бо вони вже цього потребують, а квасолі дала ще пару днів побути в баночці.


Тепер і їй пора в грунт. Бачите, які розкішні корінці?


Вони вкорінюються і чекають вас. Справа кабачок (вже голівки розправив), зліва квасоля.

Ще ми живці золотого вуса поставили на пророщення, пам'ятаєте? Один пагінець уже має корінці:


Як справи у вас? Чи є результати? Діліться.




Немає коментарів:

Дописати коментар